EEN AFSPRAAK MAKEN

Het online boekingssysteem zorgt er voor dat je een bevestigingsmail van je afspraak krijgt en deze zo makkelijk in je agenda kan opslaan. Let er dus op dat u een correct e-mailadres invult bij het boeken van uw afspraak! Ook krijg je 72u voor de afspraak nog een herinnering via e-mail. Via beide e-mails kan je ook je afspraak tot 48u voor aanvang nog kostenloos annuleren of verplaatsen indien nodig.

    

Bij het maken van een afspraak gaat u steeds akkoord met de algemene voorwaarden. Een beknopte versie hiervan kan u nalezen onderaan deze pagina.

 

Afspraken kunnen op dit moment vastgelegd worden tot eind augustus.

Boeken voor september of later is nog niet mogelijk, dus zal je vanaf september geen beschikbare data zien in het online boekingssysteem.

 

Elisir is gesloten op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Alsook op volgende data:  12-13-14 augustus (verlof) / 9-10-11 september (verlof)

 

ONLINE UW AFSPRAAK VASTLEGGEN:

 

Voorschotten

Het betalen van voorschotten is op dit moment afgeschaft. Je kan op dit moment dus gewoon een afspraak boeken. Indien ik merk dat er weer veel mensen hun afspraken niet nakomen, wordt deze maatregel terug toegepast!

 

Te laat komen

Mag ik vragen om het uur van de afspraak te respecteren en op tijd te komen.

Indien u meer dan 10MIN te laat bent, vervalt de afspraak en dient u een nieuwe datum vast te leggen.

In dat geval wordt de volledige behandeling aangerekend om de gereserveerde tijd te vergoeden. Tijdig vertrekken is dus ten allen tijde de boodschap!!

 

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak tot 48 uur voor de behandeling kosteloos verplaatsen of annuleren. 

Bij laattijdige annulatie of verplaatsing (binnen de 48u voor aanvang van de afspraak) wordt de volledige behandeling aangerekend! Je kan zelf je afspraak annuleren of verplaatsen door de link van in uw bevestigings- of herinneringsmail te gebruiken. Deze link is geldig tot 48u voor de afspraak. Indien deze niet meer werkt, is het helaas te laat om de afspraak kostenloos te annuleren of verplaatsen.

Er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor een afspraak niet kan doorgaan, gelieve mij dan ook te verwittigen.