EEN AFSPRAAK MAKEN

Het online boekingssysteem zorgt er voor dat je een bevestigingsmail van je afspraak krijgt en deze zo makkelijk in je agenda kan opslaan. Let er dus op dat u een correct e-mailadres invult bij het boeken van uw afspraak! Ook krijg je 72u voor de afspraak nog een herinnering via e-mail. Via beide e-mails kan je ook je afspraak tot 48u voor aanvang nog kostenloos annuleren of verplaatsen indien nodig.

    

Bij het maken van een afspraak gaat u steeds akkoord met de algemene voorwaarden. Een beknopte versie hiervan kan u nalezen onderaan deze pagina.

 

Afspraken kunnen op dit moment vastgelegd worden tot eind november.

Boeken voor december of later is nog niet mogelijk, dus zal je voor December geen beschikbare data zien in het online boekingssysteem.

 

Elisir is gesloten op za-, zon- en feestdagen.

 

ONLINE UW AFSPRAAK VASTLEGGEN:

 

Te laat komen

Mag ik vragen om het uur van de afspraak te respecteren en op tijd te komen.

Indien u meer dan 10 minuten te laat bent, vervalt de afspraak en dient er een nieuwe datum vastgelegd te worden. In geval u te laat bent, wordt de volledige behandeling aangerekend om de gereserveerde tijd te vergoeden. De betalingstermijn hiervoor bedraagt 14 dagen na datum. Indien dit niet voldaan wordt, worden er verdere stappen ondernomen. Er wordt ook pas een nieuwe afspraak vastgelegd indien u geen openstaand bedrag meer hebt.

 

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt uw afspraak tot 48 uur voor de behandeling kosteloos verplaatsen of annuleren.

Bij laattijdige annulatie (binnen de 48u voor aanvang van de afspraak) wordt de volledige behandeling aangerekend om de gereserveerde tijd te vergoeden. De betalingstermijn hiervoor bedraagt 14 dagen na datum. Indien dit niet voldaan wordt, worden er verdere stappen ondernomen. Er wordt ook pas een nieuwe afspraak vastgelegd indien u geen openstaand bedrag meer hebt.

 

U kan heel makkelijk zelf je afspraak annuleren of verplaatsen door de link van in uw bevestigings- of herinneringsmail te gebruiken. Er kunnen zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen waardoor een afspraak niet kan doorgaan, maar gelieve mij dan ook te verwittigen. Dit kan via een e-mail naar info@elisir.be of door een bericht te sturen naar de facebookpagina van Elisir.