BEHANDELINGEN

BIAB

Deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen en is een betere en sterkere versie van het gelpolish systeem. Door de flexibiliteit van het product, kan deze moeiteloos de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen. Per keer dat u de behandeling laat uitvoeren, worden uw eigen nagels sterker.

De gel is selfpinchend, dat wil zeggen dat uw natuurlijke nagels in een c-curve gevormd zullen worden. Dit heeft als resultaat dat uw nagels per behandeling steeds slanker en smaller zullen ogen. De enige beperking met deze behandeling is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden.

 

gelpolish

Gelpolish wordt ook vaak ‘semi-permanente nagellak’ genoemd en staat ook bekend onder de benaming ‘gelish’.

Je kunt gelpolish zien als een gewone nagellak, die op dezelfde manier wordt aangebracht als normale nagellak, maar die wel wordt uitgehard onder een UV- of LED-lamp. Het voordeel hiervan is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten.

 

GELNAGELS

Gel is een kant en klare substantie wat op de nagel wordt gemodelleerd. Door middel van een lamp zal de gel uitharden en vast blijven op uw nagel. Wanneer je de nagels wilt verlengen wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. 

Het mooie aan gelnagels is dat de creatieve mogelijkheden eindeloos zijn. Gel is verkrijgbaar in alle kleuren. Je kunt kiezen voor eenvoudigweg één kleur die je aanspreekt of combineer meerdere kleuren. Je kunt bijvoorbeeld één nagel een andere kleur gel geven.

  


LASHLIFT

Het is een behandeling van de eigen wimpers waardoor een wimperkrultang overbodig wordt.

Wimperlifting is toepasbaar op alle Wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Door de behandeling worden de wimpers optisch verlengd, om een sprekende blik te krijgen.

 

BROWLIFT

Wordt ook Browlamination genoemd. Dit is een behandeling die ervoor zorgt dat de haren de juiste richting op worden geplaatst. Het resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken zichtbaar en is niet schadelijk voor je haren. Na deze behandeling zien je wenkbrauwen er voller en ‘fluffy’ uit.

 

Henna brows

Henna Brows is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden geverfd en opgevuld met hennaverf.

In tegenstelling tot reguliere wenkbrauwverf wordt met wenkbrauw henna tevens de huid onder de wenkbrauwen getint. Dit zorgt voor een veel vollere look en een langere houdbaarheid.